Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• голям кол си вкарах

аз сега купих алфа 156 2.0 16в и разхода е над 12 на 100

Comment

• Първоначално публикувано от dinew Покажи съобщение
      аз сега купих алфа 156 2.0 16в и разхода е над 12 на 100
      Кефа цена няма колега. А и този разход ако си в голям град ми се струва нормален с включен климатроник и повече ръчкане.

Иначе честито и със здраве да си я караш.
      Alfa 156, 2.0 TS
      VW Vento 1.8- Бившата
      Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Що си мислиш че си се набутал откъм разход?!Бухаш си един ГИ и си свиркаш..ще си джиткаш с италянката и те боли за разни баварци и алдита и тям подобни
        THERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
        http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related

Comment

• разход

Разбира се сега е идеалния момент за ГИ при двулитровите - на колонката 1.09лв. с отстъпката, при 8.5л извънградско ако искат другите, да карат совалки...
          Alfa 156 2.0 - ех,
          Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
          Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
          Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

• Сложих си ГИ Ловато миналата година и съм минал с него 15К. Гори ми 12 в града газ = 14 лева и 8-9 = 10 лева извън града, направо кеф, 155 коня съм, изпреварвам колони камиони и коли без проблеми никакви. за тия пари получаваш ускорение и климатроник
            Alfa 156 2.0 TS

Comment

• разход от КЛМАТИКА ??

да използвам темата,..
              някой има ли обобщени и по-категорични данни, за над хиляда километра-примерно.
              колко се качва разхода само от климатика?
              * в проценти?
              * за 156/2,0 бензин. (евентуално-газ)?

---------- Post added at 18:12 ---------- Previous post was at 18:10 ----------

п.п.
              взе да ми гори повече от обичайното и търся всички възможни причини.
              sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщение
                п.п.
                Какво значи повече? От колко на колко? За бензина питам - газта не ме интересува ...

Comment

• ами аз само я паля на бензин.
                  и 10тина километра месечно -като свърши газа.
                  горивото не е важно. важно е двигателя да е 2 литра и да е бензинов.

интересува ме, дали някой е правил сериозни засичания, пък аз ще си правя изводите.
                  sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                    Не вярвам за градското
                    И защо мислиш че 2,4 не може да харчи 7 градско. Мотора е доволно мощен (вчера влачих едно Браво без изобщо да и давам газ) и ако не караш като турчин в Истанбул натоварванията са му никакви.

---------- Post added at 17:49 ---------- Previous post was at 17:47 ----------

Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщение
                    да използвам темата,..
                    * в проценти?

п.п.
                    Много е относително това. Нашите коли без климатик не стават за каране, вътре ще се свариш. Така че трябва да сваляш евентуално стъклата и пак вдигаш разхода. Много относителни стават нещата
                    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

да използвам темата,..
                      * в проценти?
                      на газ извънградско 3000км през юли (само с клима) и 3000км през октомври (когато не се пуска нищо) разликата е литърче на 100 отгоре с клима, но не повече, при едно и също каране.
                      Last edited by adv_petrov; d.m.y г., 21:10.
                      Alfa 156 2.0 - ех,
                      Lancia Y 1.4LX 80hp -ex

Comment

да използвам темата,..
                        * в проценти?

п.п.
                        Градско при мен не е повече от литър, даже и това е много, но аз съм с дизел. Извънградско не съм сигурен дали се забелязва увеличение на разхода.
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
                          на газ извънградско 3000км през юли (само с клима) и 3000км през октомври (когато не се пуска нищо) разликата е литърче на 100 отгоре с клима, но не повече, при едно и също каране.
                          е това е приказка.
                          10х!
                          респективно ~ 0,6/100 на бензин.
                          sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

• моята дава разход 13 - 100 156 2.0 156 ps

Comment

• Колеги, карате 150+ коньови мотори, а сте тръгнали да броите разхода?!? Който гледа разход - да си купи Корса ... 10, 12, 13 - каква е разликата?!? С климатик, без климатик ... Кой пък си кара колата без климатик?!? 5 горе, 5 долу - голяма работа ... Това е АЛФА все пак! Както всички казваме - "Кефа цена няма!"

С най-добри чувства, някой да не ми се разсърди сега ...

Comment

• spe4elist, не четеш внимателно защо точно пита колегата ALFonsOlder това за климатика и защо аджеба пишеме конкретни резултати, а не мнения - спам:

Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщение
                                Alfa 156 2.0 - ех,
                                Lancia Y 1.4LX 80hp -ex

Comment

Working...
                                X