If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Що си мислиш че си се набутал откъм разход?!Бухаш си един ГИ и си свиркаш..ще си джиткаш с италянката и те боли за разни баварци и алдита и тям подобни
Разбира се сега е идеалния момент за ГИ при двулитровите - на колонката 1.09лв. с отстъпката, при 8.5л извънградско ако искат другите, да карат совалки...
Alfa 156 2.0 - ех,
Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.
Сложих си ГИ Ловато миналата година и съм минал с него 15К. Гори ми 12 в града газ = 14 лева и 8-9 = 10 лева извън града, направо кеф, 155 коня съм, изпреварвам колони камиони и коли без проблеми никакви. за тия пари получаваш ускорение и климатроник
да използвам темата,..
някой има ли обобщени и по-категорични данни, за над хиляда километра-примерно.
колко се качва разхода само от климатика?
* в проценти?
* за 156/2,0 бензин. (евентуално-газ)?
---------- Post added at 18:12 ---------- Previous post was at 18:10 ----------
п.п.
взе да ми гори повече от обичайното и търся всички възможни причини.
И защо мислиш че 2,4 не може да харчи 7 градско. Мотора е доволно мощен (вчера влачих едно Браво без изобщо да и давам газ) и ако не караш като турчин в Истанбул натоварванията са му никакви.
---------- Post added at 17:49 ---------- Previous post was at 17:47 ----------
да използвам темата,..
* в проценти?
п.п.
Много е относително това. Нашите коли без климатик не стават за каране, вътре ще се свариш. Така че трябва да сваляш евентуално стъклата и пак вдигаш разхода. Много относителни стават нещата
да използвам темата,..
* в проценти?
на газ извънградско 3000км през юли (само с клима) и 3000км през октомври (когато не се пуска нищо) разликата е литърче на 100 отгоре с клима, но не повече, при едно и също каране.
да използвам темата,..
* в проценти?
п.п.
Градско при мен не е повече от литър, даже и това е много, но аз съм с дизел. Извънградско не съм сигурен дали се забелязва увеличение на разхода.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана exAlfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
на газ извънградско 3000км през юли (само с клима) и 3000км през октомври (когато не се пуска нищо) разликата е литърче на 100 отгоре с клима, но не повече, при едно и също каране.
е това е приказка.
10х!
респективно ~ 0,6/100 на бензин.
Колеги, карате 150+ коньови мотори, а сте тръгнали да броите разхода?!? Който гледа разход - да си купи Корса ... 10, 12, 13 - каква е разликата?!? С климатик, без климатик ... Кой пък си кара колата без климатик?!? 5 горе, 5 долу - голяма работа ... Това е АЛФА все пак! Както всички казваме - "Кефа цена няма!"
С най-добри чувства, някой да не ми се разсърди сега ...
Comment